Politica de confidentialitate

Avantajosul prelucreaza datele cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru solicitarea stergerii datelor va rugam sa trimiteti o cerere scrisa, semnata si datata prin posta la adresa sediului nostru sau pe mail-ul de contact.
Accesand formularul de comanda/inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Avantajosul declarati in mod expres si neechivoc ca sunteti de acord sa primiti din partea Site-ului materiale de publicitate, informative, primirea noutratilor pe mail, dateke personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata cat si eventuale contactari.
In caz de litigiu, instanta competenta este cea de la sediul SC REDUCERI LINK SRL.
Pentru a beneficia de serviciile oferite de Siteul nostru Utilizatorul transmite, la optiunea lui, anumite informatii personale care ulterior vor fi inregistrate si furnizate doar persoanelor fizice si/sau juridice care sunt in colaborare contractuala cu Avantajosul.