Alcooltest digital cu 4 capete de rezerva
alcooltest
alcooltest

Alcooltest digital cu 4 capete de rezerva

PRP: 110 Lei
49 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 288


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Aparat testare alcoolemia, afisaj digital, profesional,cu 4 capete de rezerva, marja minima de eroare, 100% sigur.

Dimensiuni:
Lungime: 10 cm
Latime: 5 cm
Latime capete: 2 cm

alcooltest digital
pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Aparatul etilotest afiseaza alcoolemia (nivelul de alcool in aerul expirat) cu un rezultat 100% sigur, marja minima de eroare, este suficienta o singura suflare si rezultatul este afisat imediat pe ecranul digital.

Sunt incluse 4 capete de rezerva, functioneaza cu baterii si este foarte simplu de utilizat si foarte precis.

Aparatul etilotest te ajuta sa afli alcoolemia, chiar si atunci cand ai baut doar o bere sau un pahar micut de alcool, ca sa stii sigur daca poti conduce masina sau nu.

Caracteristici alcooltest:

Portabil - Este prevazut cu breloc, asa ca il poti atasa la cheile auto, pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de el. Are dimensiuni destul de mici ca sa nu te incurce 

Siguranta maxima - aparatul afiseaza rezultatul doar daca este peste limita admisa, adica mai mare de 0.02%. Daca continutul de alcool este sub acest nivel, atunci aparatul nu afiseaza nimic, ceea ce inseamna ca puteti conduce autovehiculul.

Usor de interpretat - dupa ce suflati timp de 10 secunde aparatul emite un semnal sonor, ca sa stiti ca ati expirat suficient aer sa poata fi citit.

Rezultat sigur - daca concentratia de alcool este mai mare de 0.02%, pe ecranul digital apare mesajul CAUTION, ceea ce inseamna “atentie”, deci nu este indicat sa va urcati la volan.

4 capete de rezerva incluse - daca doriti sa folositi aparatul in conditii de igiena.

Senzorul care inregistreaza alcoolemia este incorporat in aparat, astfel ca nu poate fi influentat de alte substante, acesta reactionand doar la alcool.

Functioneaza cu 2 baterii de tip AAA, care nu sunt incluse in pachet.

Instructiuni de folosire alcooltester:

1) porniti aparatul apasand butonul ON/OFF;

2) asteptati 10 secunde, timp in care etilotestul se pregateste pentru citire;

3) expirati aerul in dreptul in capatul prelungit al aparatului;

4) suflati fara sa intrerupeti si fara sa ridicati buzele de pe aparat timp de 10 secunde, pana auziti semnalul sonor sub forma de “beep”, care va anunta ca citirea este finalizata;

5) rezultatul alcoolemiei apare imediat pe ecranul digital;

6) daca concentratia de acool este mai mica de 0.02%, pe ecran nu apare nimic, ceea ce inseamna ca puteti conduce masina in siguranta;

7) daca pe ecran apare mesajul “CAUTION”, ceea ce inseamna ca alcoolemia este mai mare de 0.03%, nu este recomandat sa sofati;

8) etilotestul afiseaza orice rezultat mai mare de 0..02%, pana la 0.19%.

Rezultatele afisate de alcooltestul digital sunt foarte precise, in special datorita faptului ca senzorul care percepe concentratia de alcool este incorporat in aparat, eliminand astfel posibilele erori, cauzate de diverse alimente sau substante ingerate.

Aparatul afiseaza rezultate referitoare doar la concentratia de alcool din aerul expirat.