Lichidare de stoc. Banda super adeziva, lipeste orice suprafata
Banda super adeziva, extrem de puternic
flex tape
Banda super adeziva
bada adeziva prezentare

Lichidare de stoc. Banda super adeziva, lipeste orice suprafata

PRP: 78 Lei
35 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 67


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Banda adeziva reparatoare este extrem de rezistenta, poate repara aproape orice si poate fi folosita atat la temperaturi foarte ridicate cat si foarte scazute. Este rezistenta la apa si durabila.

adeziva banda
pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Banda este atat de solida incat poate fi folosita pentru a astupa gaurile din recipiente de mari dimensiuni umplute cu lichid. A nu se utiliza pentru recipiente sau conducte sub presiune.
Banda adeziva reparatoare este extrem de rezistenta, poate repara aproape orice si poate fi folosita atat la temperaturi foarte ridicate cat si foarte scazute.

Poate fi utilizata cu succes pentru reparatia scurgerilor, infiltrarea apei in barci canoe sau alte ambarcatiuni, repararea articolelor de camping precum corturi sau alte articole de camping, piscine, conducte etc.
Banda adeziva lipeste tevi din PVC sau PPR, acrylic, metal, otel, cupru, aluminum, ceramica, sticla, cauciuc, fibra de sticla etc.

Caracteristici:

Culoare: Negru
Dimensiuni: 100 cm  x10 cm

Imaginile folosite au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate.