Casti Bluetooth Wireless, Android and iOS, conexiune multi point -51%

Casti Bluetooth Wireless, Android and iOS, conexiune multi point

65 Lei 132 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 693
+Castile   I11 Kathode asigura o conectivitate multi point astfel acestea putand fi conectate la doua device-uri in acelasi timp. Design confortabil si ergonomic, aceste casti Bluetooth wireless sunt proiectate special pentru toate formele de urechi, usoare si confortabile, durabile si fara nici o durere atunci cand sunt folosite.

pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Castile I11 Kathode asigura o conectivitate ridicata prin tehnologia bluetooth 5.0 astfel acestea putand fi adaugate la orice smartphone, mai mult conectarea la Bluetooth se face foarte usor tinand apasat butonul touch on timp de 5 secunde dupa care apare automat in lista dvs Bluetooth a telefonului.

Cu ajutorul acestora poti avea convorbiri telefonice profitand de "maini libere". Castile asigura o conectivitate multi point astfel acestea putand fi conectate la doua device-uri in acelasi timp.

Design confortabil si ergonomic, aceste casti Bluetooth wireless sunt proiectate special pentru toate formele de urechi, usoare si confortabile, durabile si fara nici o durere atunci cand sunt folosite. Pot fi folosite pentru plimbarile in parc dar totodata sunt perfecte si pentru cei pasionati de jogging fiind foarte lejere, acestea fiind create cu o forma care acorda o fixare sigura evitand neplacerile de a se misca in ureche in timpul mersului sau al alergarii.

Fara butoane, cu functia touch, doar o simpla atingere. 1. Play/Pauza, si raspunde apeluri 2. Apasa de 2 ori pentru urmatoarea melodie 3.Apasa de 3 ori pentru ultima melodie din playlist. 4.Mentine apasat 2 secunde pentru functia SIRI. Un mare avantaj il constituie faptul ca odata incarcata cutia castilor te poate ajuta in momente in care nu ai nicio sursa de alimentare aceasta putand reincarca castile de pana la 3 ori.

Castile sunt confortabile, ideale pentru a le utiliza indiferent de sportul practicat. Ai avantajul de a putea asculta impreuna cu persoana iubita in acelasi timp.