Corector pentru spate - marime universala
corector

Corector pentru spate - marime universala

PRP: 89 Lei
39 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 823


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Va veti convinge de utilitatea lui inca de la prima purtare putand fi utilizat de catre toti membrii familiei!

Este cel mai  eficient corector medical pentru spate recomandat de catre medicii de recuperare medicala si ortopezi in afectiunile coloanei vertebrale!

Usor de utilizat pentru toate varstele adulti sau copii, din material confortabil si respirabil, textil sau neopren, cu protectii din material textil in zona axilei pentru a simti maxim de confort!

pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Tot mai multi oameni fie ei adulti, adolescenti, varstnici sau chiar copii se confrunta des cu problema posturii si implicit cu durerea spatelui din cauza pozitiei inadecvate de stat de zi cu zi.

Datorita design-ului sau poate fi purtat cu usurinta pe sub haine sau peste , este singurul corector medical reglabil cu ajutorul baretelor de la 28 cm pan la 56 de cm fiind PERSONALIZAT pentru a fi purtat de orice persoana indiferent de constitutia fizica.

Ce probleme cauzeaza postura incorecta ?

In primul rand , in timp umerii se apleaca spre fata astfel se formeaza o curbare a coloanei in regiunea toracica ( numita in termeni populari : cocoasa ) . Diverse afectiuni la nivelul coloanei, discurilor intervertebrale, muschilor si tesuturilor.

In al doilea rand dureri, a caror intensitate creste pe masura inaintarii in varsta .

Eliminati rapid si usor tensiunile de la nivelul spatelui si umerilor!

Mod de actionare :

  • Corecteaza postura

  • Sustinator in fracturi ale claviculei

  • Elibereaza tensiunile de la nivelul zonei toracice si a claviculei

  • Previne si corecteaza afectiuni cronice ale spatelui

Se recomanda purtarea lui timp de maxim 2 ore / zi cu pauze de miscare si relaxare atunci cand sunteti la : birou, scoala, masina, sau activitati care va obliga sa stati intr-o pozitie de contorsiune si / sau solicitare a muschilor spatelui .