Trimmer facial Veet Sensitive Precision -59%
Epilator trimmer Veet Sensitive Precision
Epilator trimmer Veet Sensitive Precision
Epilator trimmer Veet Sensitive
Epilator
Epilator trimmer Veet
Epilator trimmer

Trimmer facial Veet Sensitive Precision

49 Lei 120 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 303
+Trimmer femei Veet Sensitive, special creat pentru zonele sensibile, indeparteaza parul fara durere si fara fire crescute sub piele.

epilator facial trimmer
pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Epilator Trimmer Veet Sensitive Precision

Adio, par! Adio, durere!

Cu noul Veet Sensitive Precision™ puteti acum sa obtineti rapid aspectul pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.

Tunde si modeleaza rapid si delicat parul de pe zonele sensibile si delicate ale corpului, cum ar fi fata, linia bikinilor si axilele. Rapid si delicat: indepartati cu usurinta parul nedorit dintr-o singura miscare, fara teama de taieturi.

Precizie ridicata: accesorii dedicate pentru modelare si aranjare precise. Ideal si pentru retusuri rapide. Se poate clati cu apa (consultati manualul de utilizare pentru instructiunile de curatare).

Mod de utilizare:

Asigurati-va ca aparatul este oprit. Utilizati peria de curatare pentru a inlatura resturile de par sau de praf. Nu spalati corpul principal al aparatului, pentru a evita riscul de deteriorare cauzata de contactul cu apa. Clatiti capetele de tundere direct cu apa curata de la robinet. Stergeti aparatul dupa curatare. Se recomanda sa adaugati 1-2 picaturi de ulei lubrifiant pe lame si sa porniti aparatul pentru 2-3 secunde, pentru a asigura o durata optima de utilizare a lamelor.

Introducerea/scoaterea bateriei:

Rasuciti capacul din pozitia „0” in pozitia „▼” si scoateti-l complet. Introduceti (sau scoateti) bateria si puneti la loc capacul bateriei, blocandu-l prin rasucire din pozitia „▼” in pozitia „0” pentru a va asigura ca este inchis etans si protejat de umiditate. Va rugam sa utilizati doar baterii AA alcaline. Exista posibilitatea ca bateriile ne-alcaline sa nu aiba putere suficienta si sa reziste pentru o perioada scurta de utilizare. Daca observati o scurgere din baterie, scoateti imediat bateria si orice materiale pe care s-a scurs.