Modulator FM cu mufa USB si kit Bluetooth
bluetooth muzica telefon

Modulator FM cu mufa USB si kit Bluetooth

PRP: 80 Lei
37 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 238


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Un sistem bluetooth auto impresionant, kit bluetooth auto pentru apeluri handsfree + radio sau muzica ta preferata + mufa USB pentru incarcare telefon! Ecran digital, sunet de calitate si conexiune impecabila,  este un modulator fm performant, cu tehnologie de calitate.

auto bluetooth handsfree modulator
pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Un sistem bluetooth auto impresionant, cu tot ceea ce ii trebuie pentru a fi un gadget stralucit: kit bluetooth auto pentru apeluri handsfree + radio sau muzica ta preferata + mufa USB pentru incarcare telefon!

Acest modulator FM  iti ofera o solutie simpla si practica: asculti muzica sau radio, vorbesti la telefon in sistem handsfree si iti incarci telefonul. Toate aceste facilitati intr-un gadget minuscul si simpatic care se conecteaza la bricheta masinii.

Cu o calitate a suntelui impecabila, datorita microfonului incorporat, modulatorul FM iti ofera 3 functii intr-un singur dispozitiv:

1.      Datorita microfonului il poti folosi pentru apeluri telefonice handsfree, prin conectare Bluetooth la orice model de telefon. Sunetul este clar si fara interferente, datorita functiei Echo Adjust care elimina zgomtele de fundal in timpul convorbirii.

2.      Poti asculta radio, avand posibilitatea setarii frecventei dorite, sau muzica de pe card SD.

3.      In partea laterala are mufa USB ca sa iti poti incarca telefonul, pentru ca functia Bluetooth consuma repede bateria.

Are ecran digital, pe care poti vedea functiile active si frecventa radio.

Daca il folosesti pe modul radio si primesti un apel telefonic, sunetul radio se intrerupe automat si sistemul audio handsfree preia apelul. Dupa ce termini convorbirea, functia radio revine automat.

Astfel nu trebuie sa apesi nici un buton pentru a putea vorbi la telefon.

Nu aveti nevoie de nici un fir pentru a folosi acest kit Bluetooth. Il conectati la bricheta masinii iar telefonul il conectati prin Bluetooth  si conexiunea este gata. Fara fire si fara butoane suplimentare.

Este compatibil cu orice model de smartphone si cu orice tip de masina, prevazuta cu prize bricheta cu tensiune 9V-26V.

Mai mult, in timp ce folositi sistemul va puteti incarca si telefonul, sau un alt dispozitiv, datorita mufei USB suplimentare asezate in partea laterala.

Este un sistem handsfree foarte eficient, cu sunet clar si fara microfonii, simplu de instalat si rezistent la ore lungi de functionare continua.