Ochelari realitate virtuala 3D cu lentile reglabile
Ochelari realitate virtuala 3D cu lentile reglabile
Ochelari realitate virtuala 3D cu lentile reglabile

Ochelari realitate virtuala 3D cu lentile reglabile

PRP: 89 Lei
49 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1423


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Cei mai buni ochelari 3D pentru realitate virtuala,  raport ideal calitate/pret. Acum jocurile si distractia pot avea loc chiar la tine acasa, trebuie doar sa conectezi telefonul cu ochelarii si vei avea parte de un joc super distractiv oricand iti doresti. Ochelarii  sunt compatibili cu orice tip de telefon,  au lentile reglabile si sunt foarte rezistenti la socuri. Sunt foarte confortabili si usor de folosit! Ochelari 3D  pentru jocuri in realitate virtuala, rezistenti, cu lentile reglabile, unghi de 100 de grade, pentru telefon.  

pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Ochelarii 3D sunt cei mai buni din gama lor, raport calitate/pret, avand o tehnologie de inalta calitate, compatibili cu orice tip de telefon inteligent ,cu diagonala ecranului cuprinsa intre 4.7 si 6 inch.

Cum functioneaza?

Din punct de vedere al calitatii imaginii si rezistentei la uzura indelungata sunt comparabili cu cei produsi de firme renumite, dovada fiind numarul mare de cumparatori si gradul inalt de satisfacere dupa o perioada de utilizare de 6 luni.

Cu un design foarte confortabil, special creat pentru persoanele pasionate, care ii folosesc multe ore la rand, au si lentile reglabile pe adancime si latime, astfel incat imaginea sa fie la fel de clara si fidela, indiferent de felul in care sunt utilizati.

Rasina din care sunt fabricate lentilele asigura trecerea luminii prin ele, fara a fi deformata si oferind o imagine perfect identica cu cea din telefon. Mai mult, rasina ofera rezistenta deosebita la impact, astfel ca ii puteti folosi timp indelungat fara sa va faceti griji ca se vor sparge la cea mai mica atingere.

Sunt confectionati dintr-un material textil moale, au o greutate mica, de 400 grame, pentru a fi confortabili pentru persoanele care ii poarta timp indelungat, un sistem practic si util pentru asezarea telefonului, astfel incat sa fie bine fixat. Se ataseaza de cap cu ajutorul unei bande elestice, care este reglabila.

Imaginea de realitate virtuala.

Imaginea apare cu un unghi generos, de aproape 100 grade iar sistemul de vizualizare este de 360, pentru a avea acces la cele mai palpitante jocuri, fara nici o restrictie.

Un mare avantaj il reprezinta posibilitatea de a detasa partea frontala a ochelarilor, pentru a putea folosi camera video a telefonului.

Pentru a se realiza conexiunea cu telefonul este necesar ca acesta sa aiba integrate functiile de accelerometru, giroscop si compas digital.

Ochelarii sunt livrati pe culoare alb negru, avand un design modern si atragator.

Pentru orice probleme legate de functionarea lor furnizorul ofera garantie 12 luni si consiliere tehnica prin telefon.