Lichidare de stoc. Perie electrica de curatat faianta, gresie, cada
Perie electrica de curatat - Hurricane Spin Scrubber
Perie electrica de curatat - Hurricane Spin Scrubber
Perie electrica de curatat - Hurricane Spin Scrubber
Perie electrica de curatat - Hurricane Spin Scrubber

Lichidare de stoc. Perie electrica de curatat faianta, gresie, cada

PRP: 244 Lei
99 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 71


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Peria electrica pentru curatenie se misca incredibil de repede, cu 300 de rotatii pe minut. Asta face ca orice pata de pe gresie, faianta, cada sau chiuveta sa fie curatata imediat! Este la fel de eficienta chiar si fara solutii de curatare! 

Are baterie proprie, deci se poate folosi si fara cablu iar manerul de prelungire te ajuta sa speli chiar si cele mai dificile locuri.

curatenie electrica perie
pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Peria electrica de curatat este foarte usor de folosit, foarte eficienta avand o perie de curatare formata din 3000 fire care in fiecare minut se rotesc de 300 de ori. Incredibil, dar in fiecare secunda genereaza 15 000 de miscari de curatare. 

Datorita acumulatorului incastrat, se poate folosi si fara cablu, ramanand insa puternic si putand fi folosit oriunde. Un ajutor de nelipsit la curatat!

Poate fi utilizat si fara baterii si fara agenti de curatare.
Aparatul se poate utiliza si fara cablu si nu este nevoie sa puneti baterii. Incarcati acumulatorul si, cu o simpla apasare de buton, poate fi utilizat. Cufundati in apa capul periei, apoi dupa curatare doar clatiti suprafata. Nu mai este nevoie de detergenti scumpi!

Are trei tipuri diferite de capete perie de curatare.
Coletul cuprinde trei capete perie diferite de curatare foarte usor de schimbat, astfel incat face fata la orice provocare de a curata. 
Peria conica este excelenta pentru colturi si locuri inguste, peria extra plata pentru suprafete plate mai mari ca de exemplu: pardoseli, rafturi, pereti, in timp ce peria semisferica este utila pentru orice suprafata.

Cu maner practic extensibil.
Setul complet cuprinde un maner extensibil practic si util, cu ajutorul caruia se poate ajunge in orice spatiu, nu mai trebuie sa curatati cu mana sau sa stati in genunchi.

Avantaje:

- curata, freaca, lustruieste, printr-o simpla apasare de buton;
- 300 rotatii/minut;
- de la cele mai mici la cele mai mari suprafete;
- fara cablu, cu acumulator reincarcabil;
- cu maner prelungitor foarte practic;
- cu 3 capete de perii diferite.