Set de 2 perne lombare de scaun pentru suportul coloanei
Set 2 perne suport lombar pentru scaun birou sau masina
perna lombar
perna lombar suport
Set 2 perne suport

Set de 2 perne lombare de scaun pentru suportul coloanei

PRP: 86 Lei
37 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 376


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Suport lombar scaun auto, birou, set 2 bucati, cu sistem de fixare de scaun, tine coloana dreapta si impiedica transpiratia.

lombara perna suport
pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Setul de 2 perne suport lombar pentru scaunul auto sau de birou, elimina durerile de spate provocate de pozitia incorecta si impiedica transpiratia in zona lombara, pentru ca nu permite lipirea corpului de scaun.
Are sistem de prindere cu banda elastica pentru a sta fixa pe scaun.
Pozitia incorecta la birou sau pe scaunul auto provoaca mari probleme ale coloanei vertebrale, si prin urmare dureri de spate. In plus, atunci cand stam multe ore nemiscati pe un scaun, transpiram in zona lombara, iar acesta este un alt risc al statului indelungat pe scaun.
Suportul de scaun este confectionat din plasa, care impiedica astfel corpul sa transpire, pentru ca spatele nu mai sta lipit de scaun.
Suportul are rolul unui arc imens care este flexibil, dar in acelasi timp impiedica spatele sa se muleze pe suprafata scaunului, creand astfel o pozitie daunatoare coloanei.
O puteti numi perna cu arcuri, pentru ca are excat acest efect, respinge corpul in a se lipi de scaun, fortand coloana sa stea dreapta.
Pentru cei care conduc mult si transpira la volan, pozitia pe scaun timp indelungat devine dureroasa. Iar durerea apare intotdeauna la nivel lombar.
Aceasta perna suport practic va impinge coloana si va forteaza sa va mentineti o pozitie corecta.
Setul contine 2 perne suport lombar, fiecare avand banda elastic pentru o fixare cat mai buna in pozitia dorita.
Perna poate fi asezata in partea de jos a scaunului, la nivel lombar, sau in partea de sus, la nivel toracic, in functie de tipul scaunului si de confortul fiecaruia.
Indiferent unde o asezati, ea va sta fixa, datorita benzilor elastice de fixare.
Dimensiune produs:
38*39.5*10cm