Trafalet pentru zugravit 2 in 1
TRAFALET 2 IN 1
TRAFALET 2 IN 1
TRAFALET 2 IN 1

Trafalet pentru zugravit 2 in 1

PRP: 109 Lei
55 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 775


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Cu noul trafalet 2 in 1 zugravitul este o placere. In doi pasi treaba e gata, doar torni lavabila in rola si incepi sa zugravesti.

pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Vrei sa schimbi decorul, te-ai plictisit de vechea culoare sau doar ti-ar placea sa reimprospatezi casa cu un nou strat de vopsea. Acum poti sa iti pui in aplicare planurile simplu, rapid si fara murdarie.

Trafaletul 2 in 1 este simplu de folosit, nu curge si nu lasa urme. Poti vopsi cu usurinta atat peretii dar si tavanul fara teama.  Laveta sa de microfibre ultra-absorbante te ajuta sa distribui uniform vopseaua pentru a obtine rezultate perfecte inca de la prima aplicare. 

In trei pasi treaba e gata. Torni vopseaua, inchizi capacul si vopsesti. Simplu si eficient, cu trafaletul salvezi timp si bani.

Trafaletul este singurul instrument de vopsit de care vei avea nevoie la proiectele tale de redecorare. Foloseste-l pentru a vopsi placaj, stucatura, tapet vechi si multe altele.

Trafaletul este perfect pentru toate tipurile de suprafete - netede sau aspre. Nu da banii pe tavite pentru vopsea, grilaje de stoarcere, benzi de zugrav, salopete etc. Inlocuieste-le cu un trafalet 2 in 1 care este in acelasi timp rola de vopsit si cutie de vopsea. 

Pentru ca este imporant sa ai totul la indemana Trafaletul vine cu:

- rola mare,  pentru suprafetele mari;

- rola mica, pentru suprafete mici si retusuri;

- accesoriu pentru colturi si unghiuri greu accesibile;

- tavita suport pentru rola;

- recipient pentru umplere.