Volan interactiv de jucarie, simulator condus pentru copii

Volan interactiv de jucarie, simulator condus pentru copii

PRP: 189 Lei
89 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1575


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Volanul cu lumini si sunete este o jucarie plina de activitati distractive: Copilul simuleaza condusul unei masini imaginare prin oras.

Poate merge inainte, sa dea cu spatele sau sa puna frana, sa faca stanga si dreapta, sa claxoneze si chiar sa foloseasca semnalele sonore ale unei masini de politie sau ale unei ambulante! Dar ai mare grija, sa nu iesi in decor! In plus, pe drum poate asculta o melodie numai buna de sofat.

pentru retur email la:

contact@avantajosul.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Jocul de roluri - toate jucariile din aceasta colectie il indeamna pe copil sa imite gesturile si atitudinile unui adult, straduindu-se sa fie cat mai indemanatic si sigur pe sine. Acest lucru asigura dobandirea de experienta in manuirea si utilizarea obiectelor, dar si consolidarea comportamentului si a personalitatii, precum si responsabilizarea, contribuind semnificativ la maturizarea armonioasa.

Socializare - aceste jucarii sunt deosebit de distractive, insa joaca este si mai spectaculoasa in compania prietenilor. Copiii isi organizeaza activitatile in jurul punctului central de atractie – jucaria – si isi atribuie roluri si responsabilitati. Iar acest lucru presupune doua aspecte decisive in relatiile inter-umane: cooperarea si competitia constructiva. Astfel, copiii isi vor dezvolta inca de timpuriu competentele sociale atat de necesare in viata.

Explorare - copilaria este varsta descoperirii prin excelenta: copilul este definit prin setea lui perpetua de cunoastere, prin dorinta de a afla totul despre obiectele, notiunile si fenomenele pe care le observa. Prin experienta directa pe care o ofera folosirea acestor jucarii, copilul va putea sa descopere si sa studieze toate elementele si aspectele realitatii pe care jucariile le reflecta.

Butoane - roteste volanul ca sa virezi la dreapta sau la stanga, alarma de politie, semafor, alarma de salvare, muzica, buton de pornire/oprire, inainte, frana, marsarier, cu lumini si sunete.
Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA de 1.5V neincluse

  • Un volan distractiv, durabil, interactiv, cu multe functii realiste, cum ar fi aprinderea luminii, butonul de alarma.
  • Cele 3 butoane din stanga ofera o multime de sfaturi utile de miscare pentru copii, butonul din mijloc are functie de alarma/muzica, cele 3 butoane din dreapta sunt lumini rosii, galbene, verzi.
  • Potrivit pentru copii cu varsta de peste 3 ani;
  • Confectionat din plastic ABS
  • Necesita 3 baterii AA.