Microscop U1600X Digital, Electronic, Cu Conectare USB Pentru PC

Microscop U1600X Digital, Electronic, Cu Conectare USB Pentru PC
Pret initial:
439 Lei
Discount:
50 %
 
219 Lei
 
Cumparate:
22
 
 
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Microscop electronic digital U1600X

 

Functii principale:

-marirea obiectului studiat si afisarea acestuia pe pc

-fotografierea si filmarea obictului studiat

-masurarea obiectulu studiat

 

Caracteristici:

-senzor imagine: 2.0 mega pixeli

-rezolutie fotografii : 1600x1200 (2M), 1280x960, 480*360,640*480

-rezolutie inregistrari video: 480*360,640*480

-focus manual de la 10mm la 40mm

-cadre: 30f/s la 600 lumeni luminozitate

-rata marire imagine: 1600X

-format video: AVI

-format foto: JPEG, BMP,JPG

-sursa lumina: 8 leduri ajustabile

-interfata PC: USB 2.0 si USB 1.1 

-sisteme de operare compatibile: Windows XP, Vista, Win7

-limba meniu: engleza

-dimensiuni produs: 117mm x 33mm

-greutate: 310g

-conexiune USB (5V DC)

 

Pachetul include:

-1x microscop

-1x support metalic

-1x CD pentru instalare

-1x accesoriu calibrare

Termeni:

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru, aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor din tara. Coletul va fi livrat in maxim 2-5 zile lucratoaredupa confirmarea telefonica de la plasarea comenzii 
Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei!

Produsele vin insotite de factura si garantie 24 luni.
Livrarea se face prin curier. 

GLS : National 18 lei fara km suplimentari. 
GLS : Bucuresti 18 lei

 
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract(comanda = contract la distanta), inregistrand o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii (daca produsul a venit defect), cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala (transfer bancar), cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele prin curier sau posta romana la adresa Str. Nitu Vasile nr.51 Bucuresti fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate, ne puteti contacta telefonic la numarul de pe factura
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.